Mor og de to dejlige..

Mor og de to dejlige..
Mor og de to dejlige..

torsdag den 26. maj 2011

Se det er en rigtig hygge aften !!

Lillen sover..Storpigen sover... Jeg har vindruer - kiks og varme drikke og på dvdén er der for en gang skyld sat en film på !! (SKER ELLERS ALDRIG !!) Men idag var jeg lige i humør... :o) :o)
Piger min lille "pause" er slut.. Filmen skal tilbage på PLAY... HVA´JEG SER !?!....


MAN FÅR BARE ALDRIG NOK :o)
Go´aften derude..Min er det allerede :o)

5 kommentarer:

 1. Aj, jeg vil også se den - igen! :o) I love it. Nyd aftenen...

  SvarSlet
 2. Det lyder som ren rå hygge...her i huset er der hverken ro eller hygge (aaarh okay, lidt hygge...jeg blogger jo:-) Mindste manden ligger og høvler rundt og sparker dynen af og storebror kom pludseligt vandrende, grædende og ville ha mælk...og en godnar historie...2½ time efter han var puttet!!! What the f...????!!!!

  Så her sidder jeg...var i bogbussen her til aften (ja jeg bor på landet, så vi har en bogbus:-) og har hentet bolig blade og Sif´s seneste bog....og om lidt når der er HELT ro vil jeg snige mig til at spise vanille is med jordbær guf og chokolade sauce...:-)

  Ha en fortsat skøn aften.

  Kh. Malene

  SvarSlet
 3. Så kan det da ikke blive bedre. Fred og ro, sammen med sex and the city 2:-)) Tv 3 er atter en gang begyndt at sende serien, jeg kender den ud og ind. Men nu er jeg så nød til at sidde oppe det halve af natten for at se den igen. Dumme dumme mig :-)))
  Fortsat god hygge aften til dig fra mig.
  Knus Anette

  SvarSlet
 4. Lyder som en fatastisk aften - bliver lidt misundelig ;0) Burde nok blive bedre til at sætte en film på engang imellem - bare sådan for mig selv.. Det sker jo rent faktisk engang imellem at man har lidt alene tid ;0)

  Så i øvrigt filmen for første gang, her mens jeg var syg.. Blev ikke skuffet :0)
  Ha' en dejlig dag

  KH:

  SvarSlet
 5. Den er simpelthen FANTASTISK den film !! Eih skulle holde mig selv for ikk lige og "smække" den på igen i aften :o) :o) De piger kan man grine af - grine med og græde med !! Go´weekend piger..Knus fra hende selv :o)

  SvarSlet