Mor og de to dejlige..

Mor og de to dejlige..
Mor og de to dejlige..

tirsdag den 12. juli 2011

Rent hjem - snobrød og SKUM i rigelige mængder !!

 Hjemmet blev i formiddags og over middag gjort rent fra kælder til kvist.. Eller det vil sige - vi har jo ingen kælder og heller ingen kvist - men en hems :o) Så måske mere fra hmm den ene ende til den anden ende ovenpå.. :o) Det kan man vist godt forstå.. :o) Jeg fik "klippet" små buketter til de rene rum - det er jo så fantastisk.. Først på eftermiddagen kom min søster og vi gik en hyggelig tur i Ådalen.. RASK TRAV :o) Da vi kom tilbage - kom onkel - mormor og de to skønne børn (de har været med mormor i hendes børnehave idag) og så stod den på SNOBRØDS hygge !! Eih det skal vi altså gøre noget mere her i sommer.. Det er så hyggeligt !! Efter maden - var det bade tid.. Storpigen fik liiiige klemt lidt for meget på Palmolive tuben... Skum skum skuuuum :o) JAMEN..
Klar til brug..


Perle hygger..

SKUMMM !!

Lillen synes det sjovt..

7 kommentarer:

 1. umhh, synes næsten jeg kan dufte dine buketter :-))
  Mine ærteblomster, ligger stadig i papirsposen, som små ærter. Underligt der ikke er meget duft derfra, hmmm
  Lækkert skumbad, rene børn og rent hjem, så kan du godt ta en slapper.

  SvarSlet
 2. Griner..Eih fik du aldrig såét dem :o) Ja så bliver der ikk mange buketter der :o) Tusind tak for opskriften !! Den skal helt sikkert afprøves :o) MUMS... Fortsat go´aften søde..Knus

  SvarSlet
 3. Hej

  Jeg gør også i at plukke buketter. Dog ikke hvis det er en af dem, der ikke er så mange af. ;-)

  Hvor er jeres hund bare sød!! Sådan en lille uldtot.

  - Ungersvenden

  SvarSlet
 4. Det er de sødeste skumfiduser jeg nogensinde har set :-)

  SvarSlet
 5. De buketter er yndige, børnene ligeså;)
  Ja snobrød er fantastico.. Hygge herfra!

  SvarSlet
 6. Der er ikke noget som et rent hjem med friske blomster.Jeg har da også lige et par Km2 der kunne trænge til en omgang hvis du keder dig:-)
  Hvor ser det hyggelig ud med de snobrød og ikke mindst 2 dejlige badende børn.Forsat rigtig dejlig dag herfra til jer.Kram Else

  SvarSlet
 7. Åh det er så dejligt når man får nået en masse...sjovt, vi har også haft bål hygge med snobrød her til aften - det var bare sammen med farmor og farfar:-)
  Knus Malene

  SvarSlet