Mor og de to dejlige..

Mor og de to dejlige..
Mor og de to dejlige..

onsdag den 6. juli 2011

Arhhh mon det nu bliver en vane :o)

 Vi vågnede op til godt vejr og lidt lun luft !! Så idag måtte være dagen hvor vi skulle afprøve at cykle til vuggestue og børnehave !! (og nej det har vi IKK gjort mens vi har haft Lukas !! SÅ DET)).. Min cykel har været til "syn" ved onkelsvoger :o) Så den var top tunet og klar.. (Uha mon jeg også var det !!) griner..Nå cykel hjelme monteret (lillen dog med pink hjelm :o)))) HAN FÅR EN BLÅ TIL HANS FØDSELSDAG :o) så indtil da måtte søsters aflagte bruges..Afsted det gik..Bette mand bag på mig og Sofie på løbehjul i susende fart :o) (hun er ikk helt sikker på to hjul endnu!!)... Jeg siger jer - vi gjorde det til BRAVOURRRR :o) Storpigen ca. 3 km i go´fart og MODEREN i go´stil..(JA JEG KUNNE FAKTISK STADIG CYKLE)...Hvis "man" var i tvivl.. Da de var vel afleveret begge to - susede jeg hjem.. Gjorde et kort pitstop og valgte derefter og gå de ca 4,5 km ind til byen.. OG NEJ ER IKK BLEVET HELSE FREAK - kun øm i nummer og ben !! :o)

En lille del af gå turen er gennem lidt skov ;o)
Og vupti uden igen..Og lige DER står "vores" Aalborgtårn !!

5 kommentarer:

 1. Ej, der gjorde du mig lige skuffet, hvor er billedet af Lillen med pink cykelhjelm? Det må være en fejl!. Synes ikke det er nødvendigt at købe en anden farve, han kan da lave ny trend i stedet. Hvad med at dekorere med noget drenget, en sort sprittusch kan lave meget sjov ;) Knus! Og på falderebet; tillykke med Jeres Aalborgtårn, vidste ikke det havde fået nye ejere...

  SvarSlet
 2. Griner :o) Eihhh ville du gerne ha´set billede af Lillen i pink :o) :o) nå det må jeg lige se på.. Han er total pjattet med den :o) Ja ja vi er nu blog officielt "ejer" af Aalborgtårnet.. Så måske vi inviterer til høj kaffe en dag :o) !!

  SvarSlet
 3. Skal da lige love for der er en der er blevet motionist, smiler.Glæder mig til den høje kaffe, hvad er der i den??????
  Jeg skriver ellers denne kommentar, for at høre om det er lørdag vi skal drikke kaffe. Ja ja vi vil også ha kage denne gang. Du har jo forbrændt kalorierne på forhånd ;-))
  Kan også søndag, hvis det passer bedre. Og jeg har fri mandag, skal lige noget om formiddagen, men ellers håber jeg på godt vejr, så jeg kan nyde haven.
  Mange sommerknus herfra

  SvarSlet
 4. Jeg ved præcis, hvordan din nummer har det!!!
  Og sådan har min det også snart - jeg har nemlig sendt det gule lyn til syn hos Morfar (Du behøver ikke skynde dig - jeg står ikke lige og mangler den...). Vi bor i cykelafstand fra skov, å og Randers og det er bare for DUMT ikke at bruge cyklen. Mathilde har cyklet til Randers flere gange med skolen - så hun kan også godt!
  Måske jeg cykler til Ålborg - altså - når jeg er kommet i træning ;-)))

  SvarSlet
 5. Kirsten du skal være SÅ velkommen - så drikker vi kaffe - hygger og SNAKKER !! Så i træning med dig :o)

  SvarSlet