Mor og de to dejlige..

Mor og de to dejlige..
Mor og de to dejlige..

søndag den 3. juli 2011

Arhhhh søndag aften !! Lige her hvor man sidder aller´goest !!

Nå skal vi ikk lige lave en go´fortsættelse at min "folde hænder" historie fra igår morges..Vi skulle jo på den ÅRLIGE familie tur til fårup - og vejret var hmmm ikk just med os fra starten af !! Men vi ankom præcis kl. 10.00 til indgangen og fik udlevert (GODT BETALT FOR) vore to aktier i parken !! Lillen er heldigvis stadig GRATIS.. ..... Her ville jeg så gerne ha´skrevet en masse solagtige ting !!!!! MEEENN.. Vi havde været på DMI og tjekke byvejret for fårup og de skrev at omkring kl. 12.00 skulle regnen stoppe.. Og jeg siger JER :o) da vi hentede mad kl 12.15 på p-pladsen (godt ´fugtig allerede) JA DER STOPPEDE DET !! AMEN hvornår har det de har lovet sidst passet !! Da vi var færdige med og spise begyndte opklaringen så.. OG I TROR DET ER LØGN - :o) men sidt på efte´middagen var der rent faktisk skyfrit og SOL... Så de der hænder må RENT faktisk ha´vendt bare lidt RIGTIGT !! :o)


Storpigen og Moster Charlotte på sejl tur..
Trucker barnet :o) Igen igen !!
SÅDAN høj sol  :o)
Mor her på afslapnings togtur :o)
Helt igennem FANTASTISK DAG !! Alle fik prøvet hva de havde lyst til ( dog måtte moderen sige nej til FALKEN til Sofie - det kunne jeg simpelthen ikk klare og se !!) Tror hun var i samtlige attraktioner som hun var STOR nok til - her ligner hun IKK sin mor :o) Tak til de skønne mennesker der var med ... Vi glæder os allerede til næste år :o)

5 kommentarer:

 1. Godt at det klarede op og blev varmere igår! Altid en god dag, og jeg ser bestemt også allerede frem til næste år :-) Har du nogle gode billeder fra igår der er værd at sende? Kan ikke huske om du tog nogle billeder da vi var i nogle forlystelser eller noget.. Nu er jeg på vej i seng. Kom hjem kl.14 i eftermiddag, og har allerede sovet de første par timer. Jeg skal til tandlægen kl.9.00, så der er ikke noget med at sove længe selvom det er tiltrængt efter 4 dages festival. Nat nat søster..

  SvarSlet
 2. Pyyyyhhhh - tænkte godt nok på jer i går! Hvor fantastisk at det blev så fint!
  1000 tak for din søde kommentar hos mig! Jeg nyder altså også at følge dig.
  Knus herfra!

  SvarSlet
 3. SÅ godt, tror sjældent vejrguderne hører after, men det lykkedes vist i dette tilfælde. Dejligt at høre I havde en herlig dag, håber denne mandag bliver ligeså ;)

  SvarSlet
 4. Åh det var godt at høre vejret var med jer og at i havde en dejlig tur.. Vi var på vores traditionelle tur til et lokalt dyreskue mv. og heldigvis havde vi også godt vejr - det gør bare det hele lidt sjovere ik ;0)
  KH.

  SvarSlet
 5. Dejlig I havde en god tur:-) Kh Christina

  SvarSlet