Mor og de to dejlige..

Mor og de to dejlige..
Mor og de to dejlige..

lørdag den 2. juli 2011

Eihhhh det var ikk lige det !!!

Kender i det når man har brugt laaaaang tid på at bestille noget !! Og når man så får/ser det JA SÅ ER DET SGU (undskyld mit franske) IKK LIGE DET... !!!!!! :o) SÅDAN HAR JEG DET MED VEJRET IDAG... Hallo come on !! Vi skal i Fårup.. Har foldet mine små "kønne" fingre i samme retning aften efter aften.. Og hva får man så.. Småkedeligt regn.. !!!! Hmm mon det stopper... Eller.. Og måske var det bare ikk den rigtige retning de der hændre blev "foldet" imod... :o) Vi er klar - kører snart - madpakken er go - underne er tapet ind i regntøj selv jeg har gummistøvler på (OG DER SKAL EN DEL TIL - vil jeg lige hilse og sige.. ) !! SOL SOL kom igen tra la la la lal... GO´LØRDAG.. :o)

3 kommentarer:

 1. ja nu har det været så godt sommervejr midt på ugen. Mere af det tak! god tur alligevel, vi håber det klarer op:-) Kh Christina.

  SvarSlet
 2. Jeg tror på, at I får en fed tur uanset vejret.
  Jeg storglæder mig til vores tur til Fårup (vi skal være der en hel uge)

  SvarSlet
 3. Ej altså, og så lige når I skal i Fårup. Håber virkelig vejret har artet sig, for det er bare ikke så fedt i regnvejr, men det kan have en positiv virkning for antallet af gæster, så man slipper for de laaaange køer. Håber I får en super tur, regn eller ej ;)

  SvarSlet