Mor og de to dejlige..

Mor og de to dejlige..
Mor og de to dejlige..

tirsdag den 26. juli 2011

Op og hop...

Tidlig som i alt for tidlig på sådan en tirsdag ferie morgen !! Men der er en grund - en go´grund :o) JEG som i mig.. Som i moderen på matriklen.. Som i hende der bestemmer :o) Har nemlig efter læææænge overvejelse gi´vet efter og har sagt ja til en lille sød kanin unge :o) Og prøv og spørg om vi var solgte da vi se hende igår... Åhhh som vi var forelsket med det samme.. Så det er købt mad - hø - sutteflaske - saltsten - kalk - skål - spåner og opbevaring til det hele.. :o) Ja ja ja..Og lige om snart sætter vi os i bielen og drøner afsted..Sofie er klar som i MEGET klar..Hun har ikk fået morgenmad da hun både havde ondt i mave hoved og kroppen af spænding... Lige om snart flytter Nuggi ind.. :o) !! DET BLIVER SÅ FANTASTISK..

6 kommentarer:

 1. Århh, hvor dejligt med en lille Nuggi. Vi har haft mange kaniner efterhånden, og selv de store plager om ikke vi skal have nogle igen, men NEJ. Ikke NEJ som i al evighed, men lige nu er det ikke tid. Vi havde på et tidspunkt en kanin ved navn Fims, han var så tam. Han hoppede selv op i sofaen, stjal kiks, og var en kælepotte af kaliber. Håber Jeres Nuggi bliver sådan, for så er det endnu sjovere ;)

  SvarSlet
 2. Aj, hvor godt! Tillykke med det nye familiemedlem :-) glæder mig til at se, røre og nusse ;o)

  SvarSlet
 3. Jeg glæder mig SÅ meget til at se den lille nye tilføjelse til familien! Jeg ærgrer mig over jeg at jeg ikke kunne komme med over at bygge bur, og så i dette fantastiske vejr! ØV, men jeg glæder mig til at se Nuggi!

  SvarSlet
 4. Jeg VIDSTE VIDSTE VIDSTE bare, at du ville give efter for en lille ninus.... :-)
  Og det kan jeg godt forstå! Tillykke med det nye familiemedlem :-)

  SvarSlet
 5. Ejjjj, hvor er det herligt med en lille kanin. Nu håber jeg det er en hun, for vi har jo den dejligste Nougat(han kanin m hængeører), hi hi.
  Billeder, billeder.......Hvis det er den lille nus, som du havde billede af i et tidligere indlæg, kan jeg godt forstå I er solgt.
  Vi skal lige ha styr på den kaffeaftale, vi smser lige :-))))
  Knus herfra.

  SvarSlet
 6. Kirsten JA JA JA jeg måtte gi´mig :o) Og ja Anette det er en hun..Så måske baby kaniner på et tidspunkt :o) Nu skal vi snart drikke DEN kaffe..

  SvarSlet