Mor og de to dejlige..

Mor og de to dejlige..
Mor og de to dejlige..

søndag den 24. juli 2011

Man kunne med fordel ha´brugt skovl !!

:o) :o) Og ja det er stuen jeg hentyder til..Sidst på eftermiddagen !! Vi har haft sådan en VI HYGGER - SYR - VASKER TØJ - OG GØR SOM VI VIL... (pyy ikk fordi jeg er super go´til SÅÅ meget rod på en gang)..Men :o) FERIE.. Kl. ca fire måtte vi til nøds kravle i noget tøj og prøve og jævne frisuren bare en lille smule, da vi lige skulle et smut i Fakta efter lidt mangel til aftensmaden !! :o)  Jeg har fået syet et lille fint "stykke" til vores nye for dør (med vindue i) af et stykke Tilda stof fra Panduro..Så sødt det blev :o) Klippet 3 par bukser til børnene - og er godt igang.. 20.30 kom Lillen i seng og Storpigen i min seng med en Barbie film.. :o) Og nu er her ryddet op - støvsuget og lagt tøj på plads :o) DAGE SOM DENNE ER FANTASTISKE... :o)

Lidt sødere end lilla krepparpir..

Bukser til Lillen :o)

Orange velour med elefant kant :o)
Jo jo jeg kunne også "fylde" lidt !!

4 kommentarer:

 1. Nej, hvor er det sødt - dit lille vinduesforhæng. Jeg forsøger også forgæves at dække mit dørhul til... med forskellige ting og sager. Hvor er du bare krea, Camilla. Du må endelig vise billeder af de færdige resultater :-)

  SvarSlet
 2. Fedt! Nogen gange er det sgu rart bare med sådan en vi laver ingenting dag.. Og ofte er det jo sådan at man bare får lavet en hel masse alligevel ;0) Super fint med dit lille forhæng foran vinduet og glæder mig til at se bukserne i færdig udgave ;0)
  Ha' en dejlig dag..
  KH.

  SvarSlet
 3. Altså... kom jo lige i tanker om, at jeg tit ser et billede med et fint hvidt skab og en billedvæg... Det er jo hos DIG :-)
  Har på fornemmelsen, at jeg kan hente MASSER af inspiration hos dig :-)

  SvarSlet
 4. Tak for de søde ord Kirsten... Glæder mig til og se dit færdige resultat :o) Knus og skøn tirsdag.. SE SOLEN SKINNER :o)

  SvarSlet