Mor og de to dejlige..

Mor og de to dejlige..
Mor og de to dejlige..

onsdag den 22. juni 2011

Det blomstrer og gror..

 Jeg har den fineste grønne "gummi" agtige plante, som hænger i køkkenet.. Den får en "slat" vand ved lejlighed :o) - ikk noget fast og der kan godt gå lææænge imellem.. Så tænker man jo - hmmm hvor længe holder den.. Tja.. :o) Nu har jeg haft den de sidste i hvertfald 8 år.. JA 8 ÅR..Man passer vel på sine ting !! :o) Og ca. hver halve år "kører" den så dette smukke syn..Hmm som tak for den gode pleje..ELLER NOGET.. Nogen der kender den !?! Synes jeg har hørt at man faktisk kan bruge de smukke blomster til pynt på kager.. Anyone !?! Er det rigtigt :o)


Men smukt ser det ud :o)

5 kommentarer:

 1. Sikke nogle søde små blomster, den har! Jeg har ikke hørt, at man kan bruge dem til pynt på kager, og jeg kender desværre heller ikke planten...
  Men dejligt, at du har dig en trofast følgesvend ;o)

  SvarSlet
 2. Jeg har også et par stykker :-)
  Kender ikke deres navn - vi har dem i massevis på sygehuset - og da jeg så de fine blomster, så huggede jeg nogle stiklinger med hjem.
  Super taknemmelige er de ihvertfald. På sygehuset lever de af kafferester ;-)

  SvarSlet
 3. Griner.. Lever af kaffe !! Ja okay så er det da lidt mere luksus her :o) Eller måske de er pjattet med kaffe :o) !!

  SvarSlet
 4. det ligner en der kaldes voksblomst:)

  SvarSlet
 5. ja jeg vil også sige det er en voksblomt. Jeg har selv en som jeg fået af min mor, som igen har fået en fra min mormor. Så den kan blive gammel.Den er også nem at holde liv i.

  SvarSlet