Mor og de to dejlige..

Mor og de to dejlige..
Mor og de to dejlige..

torsdag den 10. marts 2011

Børn i stuen..:o)

Ja når man nu bor i rækkehus med 2 etager er det jo næsten en nødvendighed at børnene har en go´plads der hvor det sker.. Som her hos os hvor værelserne er ovenpå.. Så er det i stue etagen vi opholder os mest.. Derfor har vi indrettet et hygge/lege hjørne under trappen, hvor de hver især har hva de har lyst til og lege med :o) Ja og så selvfølgelig at det "løse" :o) som vi prøver at begrænse bare lidt.. MEN DET ER SVÆRT.. Men der skal jo også være noget til værelserne.. Hmm som om der mangeler noget der DE KÆRE DEJLIGE SMÅ !!4 kommentarer:

 1. Sikke en fin orden dine børn holder på værelset :-)))Eller har mor givet en hånd???
  Kram Anette

  SvarSlet
 2. Griner..Mor elsker at gi´en hånd med :)Og når det nu står i et hjørne af stuen !! Du ved :o) Men til tider ligner her også som om der er sprunget en bombe :o)
  Knus og go´aften..

  SvarSlet
 3. Jeg kender godt til, at det er nødvendigt at have børnenes ting i stueetagen, for vores børn har også værelser på første sal. Men når man kan holde det så fint som du, så er det jo en fornøjelse.
  :-)
  Knus Solsikke.

  P.S. Min datter på 7 år kiggede lige med, da jeg skrev på din blog, og så sagde hun: "Åh, hun har en fin blog."
  Komplimenten er hermed sendt videre. :-)

  SvarSlet
 4. Tusind tak for det meget søde kompliment !! :o) Så hyggeligt når de "store" piger kigger med.. Sofie på snart fem elsker også og lure med :o)
  Knus og go´aften fra Aalborg

  SvarSlet