Mor og de to dejlige..

Mor og de to dejlige..
Mor og de to dejlige..

tirsdag den 15. marts 2011

Piger løb..Kør..Kom afsted... !!

Har været en tur i søstrene idag.. De har fået deres påskepynt frem... JAMEN... Om man vil minder det meget om pynt til et juletræ...Men men men.. PASTELLER og lækre figurer der bare skal hjem og bo hos os.. Små havenisser - svampe - æg til og hænge på gerne osv osv.. Har prøvet og ta´et billede at den lille havenisse som skal pynte på et fad med lys og lækre sager..Meeeen helt "klart" blev det ikk..


tror der bliver rift om det !! Så SKYND jer :o) I vil elske det..

4 kommentarer:

 1. Hmm, hvad er det for en forbrugerfælde jeg lige landede i der? ;)
  Nå, jeg må videre, skal i Søstrene Grene....

  SvarSlet
 2. Løb for pokker løb :o) Jeg må derind imorgen igen..Fik SLET ikk det hele idag :o) !!

  SvarSlet
 3. Troede ikke vi havde noget udestående med hinanden?? :-))) Og så gør du, hvad du kan, for at gi mig stress. Pyhaa lukke og slukke, op til bussen, bytte en t-shirt m sønnen, og så i Søsterne Grene for at købe ting, man ikke har brug for. Får du procenter eller hvad??? Og hvad sker der så, allerede i bussen på vej hjem, får konen en lys ide. Sørme, f....., og andre grimme ord. Jeg må afsted igen. For de der store svampe kunne jo males.... Du burde faktisk ta med for mig i morgen, som straf, for at lokke mig ud i det her.
  Nå, men bortset fra det. Så mange tak fordi du lokkede mig. Knus og god aften til dig og dine fra Anette :-)))))))))

  SvarSlet
 4. Griner..Det var det jeg sagde Anette...Der var simpelthen for mange lækre ting derinde !! Jeg står der imorgen når de åbner..Nej desværre ingen procenter :o) men en go´veninde der arbejder derinde !! :o)
  Knus og go´aten...

  SvarSlet