Mor og de to dejlige..

Mor og de to dejlige..
Mor og de to dejlige..

søndag den 20. marts 2011

JAMEN.. !!

Sådan en weekend flyver jo bare afsted... Dagen idag har jo stået i fødselsdagen´s tegn..Søde moster Charlotte er blevet 19 år.. Så vi har været til boller - kage og alt hva´dertil hører.. Og det var knald på - FOR VI VAR MANGE..Som i RIGTIG mange..Og nu er det jo ikk fordi at familien i vestbyen bor kæmpe stort :o) så et mindre høreværn ville på et tidspunkt gjort underværker !! Griner..Eihhh gas... Elsker når der er gang i den..DET ER SÅÅÅ HYGGELIGT.. Moster blev super glad for gaverne, det var også lige hva hun havde ønsket sig :o) Vi var først hjemmen igen omkring spise tid.. Så rester fra mexi igår var lige til og gå til...Nu er taskerne til mandagen ved og være klar.. Jeg er landet i divaen..Og de tre dejlige sover (Lillen Storpigen og Perle :o))....Nu vil jeg finde Metro´s hjemme side og lure lidt der !! Har lånt far´s kort derud til..Og hvis jeg husker RIGTIGT sagde han flg: BARE BRUG LØS MIN PIGE - FAR BETALER... !! :o) :o) Go´aften derude... Knus...

4 kommentarer:

 1. Ja, de weekender har det med at få sin ende, før de næsten er begyndt.
  Lyder som en hektisk og hyggelig fødselsdag. Kunne lige så godt have været min familie, vi fylder også, om så der er plads nok eller ej, men sådan er vi bare.
  Håber du hørte rigtigt ang. din fars udtalelse!
  God mandag;)

  SvarSlet
 2. Og go´mandag til dig også :o) Mine planer blev jo lidt ændret..Meeen imorgen :o) må det blive en lille tur derud..
  Knus...

  SvarSlet
 3. Super fødselsdag med mange glade gæster, kage, boller og gode gaver. Det kan vi li'! Hvorfor siger far aldrig til mig, at han betaler?! Held og lykke med at give den gas i Metro i dag :-)
  Knusser...

  SvarSlet
 4. Søster det er GAS... !! Tror skisme ikk han betaler NOGET :o) Griner..Hmm kunne jo prøve.. :o) Det er kommet pakke til dig..
  Kys

  SvarSlet