Mor og de to dejlige..

Mor og de to dejlige..
Mor og de to dejlige..

mandag den 7. februar 2011

Sy dag... :o)

 Altså både på den ene og den anden måde...  (har syét forhæng til vores gang, og oven i købet været sådan rigtig "snot" forkølet med ondt over alt !! ) !!.... Jeg har lavet om i gangen idag..Der trængte til lidt "ro" derude, så der måtte ske noget.. Startede med en tur i Bauhaus.. Ny stor hylde og lidt løst.. Og så hjem og i gang.. Gammel hylde ned.. Ny hylde op..Støvsuge.. Igang med lækkert forhæng i hvidt med lidt mørkere blomster på.. 3 timer sy sy sy.. så var det klar til montering !! Det ser såååå fint ud derude..Selv bette manden sagde naiiii da han kom hjem :o) :o)


Lidt før billeder..


Orden men alligevel - lidt rod..Hvis i forstår :o)


Og nu... Arhhh ro og lyst og se på :o) Så fint..

Resten af dagen har været hygge, aftensmad i IKEA sammen med mormor og moster.. Og ellers næsespray - panodil - og suge dimser til halsen..

Go´aften derude...

KNUS

3 kommentarer:

 1. Altid dejligt med nyt. rigtig god bedring til dig her køre vi på 4 uger så nu er det bare ved at være nok med alt det sygdom.Kram og forsat rigtig god aften

  SvarSlet
 2. Naii, hvor ser det fint og dejligt roligt ud! Tillykke med det flotte resultat ;o)
  Rigtig gid bedring. Håber, du er frisk til på onsdag. Kys og god aften

  SvarSlet
 3. Tak tak til Jer begge :o) Er så glad for resultatet.. Her på matriklen har vi dog haft et slip i lidt over en uge uden sygdom..Så nu er det min tur..Meen det går nok !! :o) Go´dag piger..Knus.. (som ikk smitter :o) )

  SvarSlet